Afgelopen week nam ik, met pijn in m’n hart, officieel afscheid bij Blendle. Het is het meest knotsgekke bedrijf en de meest lieve club waar ik ooit voor heb gewerkt.

Ik ben ongelofelijk trots op wat we de afgelopen jaren hebben gebouwd en voor elkaar hebben gekregen. En ik weet iets van de plannen voor de komende jaren en kan niet wachten om te zien hoe die worden uitgerold.

Jarenlang hebben we, zonder enige ervaring, gepionierd. Nu zit er een team met een bak ervaring vanuit Bol.com, Tesla en SoundCloud, waar ik voor meer dan 100% in geloof.

Ik ken maar weinig mensen die zo tot diep in hun vezels verbonden zijn met het probleem dat ze willen oplossen als Alexander. Dat iemand als hij CEO is geeft me hoop dat er wel degelijk leiders kunnen zijn met een moreel kompas.

En tegelijk gaat GRIP door het dak. En dat succes, samen met het versterkte MT, gaven voor mij de doorslag dat dit een goed moment zou zijn om deze stap te zetten.

GRIP gaat over verantwoordelijkheid nemen over je tijd. Het is immers ons meest kostbare bezit. En het is goed om je eigen advies serieus te nemen. Is dat makkelijk? Nou nee, niet echt eigenlijk. Maar wel nodig.

Ik ga een dag in de week met m’n dochter optrekken. En ik ga me helemaal richten op de internationale versie van GRIP. En heb een lange lijst met allerlei andere dingen waar ik me mee wil bemoeien. Ik kan niet wachten om te zien wat dit nieuwe hoofdstuk gaat brengen.